Cinquena edició del premi Amic de la Costera

El divendres 11 de desembre es va atorgar el guardó “Amic de la Costera”, un premi creat per la nostra associació i que reconeix els valors de difusió del nostre patrimoni cultural. En aquesta ocasió, el guardonat va ser el col·lectiu format per l’Escola de danses de Xàtiva. Com és d’habitud, l’estatua de Manolo Boix es va entregar durant un sopar. En aquesta ocasió es va celebrar als salons Lluna Events de Xàtiva amb una nombrosa assistència.

El secretari de la junta d’Amics de la Costera, Juanjo Antolí, llegí l’acta en la qual s’aprovà reconèixer l’Escola de danses de Xàtiva amb el nostre guardó. A continuació, el president de l’associació, Ximo Corts, explicà els motius de la decisió i lloà la trajectòria del grup xativí. El premi el van rebre, en nom de l’Escola, tres dels membres fundadors de la societat cultural: Sebastià Garrido, Raquel Langa i Vicent Guerrero. El primer d’ells va ser l’encarregat d’agrair, en nom de tots els membres de l’Escola de danses de Xàtiva, aquest premi. Com a fi de festa, s’interpretaren diversos balls i tocà la rondalla.


_DSC0103

El president d’Amics de la Costera, Ximo Corts, explicant per què se li havia atorgat a l’Escola de danses aquest guardó.

_DSC0152

Sebastià Garrido agraí, en nom de l’Escola de danses de Xàtiva, el reconeixement del premi Amic de la Costera.

_DSC0146

El  president d’Amics de la Costera, Ximo Corts, Vicent Guerrero, Raquel Langa i Sebastià Garrido.

_DSC0169

Fotos: Eduard Gandia

 

 

 

Comments are closed.

Post Navigation