Amics de la Costera entrega el guardó “Meravelles valencianes” a l’alcalde de Xàtiva

L’Associació d’Amics de la Costera va lliurar el passat 10 de desembre a l’Ajuntament de Xàtiva el guardó que reconeix al conjunt històric-artístic de la ciutat com a una de les set meravelles valencianes. El president de l’associació, Ximo Corts, acompanyat per alguns representants de la junta directiva, va fer entrega del trofeu a l’alcalde Roger Cerdà. Es tracta d’un premi organitzat pel club de viatges Fil-per-randa, com a instrument de promoció del patrimoni cultural i ambiental valencià. En el moment del lliurament del guardó, el 5 d’octubre de 2008, cap representant de l’Ajuntament, governat pel PP, va voler assistir a l’acte.

El guardó guanyat per la nostra ciutat va estar custodiat als nostres locals. Des d’aquell octubre de 2008, Amics de la Costera esperava oferir la distinció als regidors xativins i demanar-los que la feren servir als seus plans de dinamització cultural i turística. Roger

Foto: Premsa Ajuntament de Xàtiva

El premi es va atorgar a la ciutat de Xàtiva com a resultat d’una votació popular. A tal fi, es dissenyà una pàgina web participativa en què, de forma lúdica i, alhora, molt rigorosa, es podia votar per a elegir les set meravelles valencianes. Fins a l’últim dia del procés, la rivalitat va ser màxima entre Xàtiva i Morella. Finalment, guanyà Xàtiva amb un 32,82% dels vots emesos.

Comments are closed.

Post Navigation