Sopar Vè Premi Amics de la Costera

El proper divendres 11 de desembre se celebrarà el sopar de lliurament del premi Amics de la Costera que atorga la nostra Associació a aquella persona o entitat que s’haja destacat en defensa del patrimoni de la comarca. Enguany la guardonada ha estat l’Escola de Danses de Xàtiva per la ingent tasca que ha portat a cap durant els darrers anys en la recuperació i difusió del patrimoni folklòric (música, dansa, vestimenta) de la Costera i del País Valencià.

El sopar tindrà lloc als salons Lluna Events de Xàtiva a les 21.30 hores. El tiquet, el preu del qual són 20 euros, es podrà adquirir el mateix dia 11 a l’entrada del sopar. Cal fer les reserves corresponents cridant abans del dia 7 de desembre als telèfons 655842525 o 670 375169 —s’ha de preguntar per Joanjo o Ximo—, o enviant un missatge a la nostra adreça electrònica: amicscostera@hotmail.com.

Sin título-2

Després del sopar, hi haurà una actuació de l’Escola de Danses. Com que es tracta d’un esdeveniment força rellevant i, a més, d’una bona oportunitat per a compartir una vetllada amb els companys i companyes de l’Associació, cridem a la participació de tots i totes.

Comments are closed.

Post Navigation